Zsaluzia – Braun-Árnyékolástechnika Kft.

Zsaluzia

A modern árnyékolás módja. A Zsaluzia egy kültéri eszköz, mely folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend hazánkban is.
braun_arnyekolastechnika_zsaluzia4

Népszerű

Funkcionális

Tisztántartható

Garanciás

Termékleírás

Ez az eszköz egy rendkívül kedvelt és a leggyakrabban alkalmazott kültéri árnyékoló. Az ablak előtt elhelyezve hatékonyan szabályozható a helyiség klímája. Modern megjelenésű családi házak kedvelt kiegészítője. Ez a termék alkalmas kereskedelmi és adminisztratív épületek árnyékolására is.

Fokozatmentesen szabályozható a természetes fény és  a napsugárzás, vagy az árnyék a helyiségben. 

A zsaluziák távolról, mobiltelefonról is működtethetőek, telepített alkalmazásból.

Zsaluzia - Termékfajták

Zsaluzia - esztétikus árnyékolás

Ez egy olyan árnyékolástechnikai eszköz, amelyet általában ablakok vagy erkélyajtók előtt használnak az árnyékolás és a hőszabályozás céljából. Egy merev, lapos szerkezet, amely lamellákból áll, és lehet függőleges vagy vízszintes elrendezésű.

Általában alumíniumból, fából vagy műanyagból készülnek, és lehetnek különböző méretekben és színekben, hogy illeszkedjenek az adott ablak vagy erkélyajtó méretéhez és stílusához. A lamellák állíthatók, ami lehetővé teszi a fény beáramlásának és a szellőzésnek a szabályozását, valamint a privát szféra megőrzését.

A zsaluziák rendkívül népszerűek, mivel sokféle előnnyel járnak, például a külső zaj csökkentésével, a napfény szabályozásával és a szobák hőmérsékletének szabályozásával, így energiatakarékos megoldást nyújtanak a lakások és irodák számára.

Tapasztalt csapatunkkal Balatonalmádiban és 50 km-es vonzáskörzetében nyújtunk biztos kezet ügyfeleink részére!

Elérhető színpaletta

Határméretek és működtetési módok

Kérjen ajánlatot!