Szalagfüggöny – Braun-Árnyékolástechnika Kft.

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny karnis ívelt oldalú finom megjelenésével diszkrét és megbízható tartószerkezete a függönynek.

braun_arnyekolastechnika_szalagfuggony

Tartósság

Variálható

Dekoratív

Funkcionális

Szalagfüggöny - Termékleírás

Ez az eszköz egy elegáns és praktikus, térelválasztónak is kiválóan megfelel. Hagyományos kézi működtetésű kivitelben rendelhetőek. Fényáteresztő és fényzáró lamellával is kérhető. 

Termékfajták

Igényesség egy mozdulattal

Képzelje el, ahogy belép a szobájába, és azonnal megérinti a kifinomultság és a stílus érzése. Ez az, amit a szalagfüggönyökkel kínálunk Önnek. Ez nem csak egy egyszerű árnyékolási megoldás, hanem egy olyan dizájnelem, amely megváltoztatja otthona vagy irodája légkörét és karakterét.

A szalagfüggönyök a modern minimalizmus és az elegancia tökéletes ötvözetét nyújtják. Kínálatunkban számos stílusú és színű függöny közül választhat, hogy tökéletesen illeszkedjen az egyedi ízléséhez és az adott tér stílusához. Akár egy letisztult, modern környezetet szeretne teremteni, akár a klasszikus eleganciára törekszik, nálunk megtalálja a megfelelőt.

De a szalagfüggönyök nem csupán a megjelenés miatt kiváló választások. Ezek a praktikus árnyékolók lehetővé teszik, hogy szabályozza a beáramló fényt és a hőmérsékletet az adott térben, így mindig kellemes környezetben tartózkodhat. A természetes fény beengedése vagy kizárása mindössze egy mozdulat, így könnyedén alakíthatja a szoba hangulatát és kényelmét.

Tapasztalt csapatunkkal Balatonalmádiban és 50 km-es vonzáskörzetében nyújtunk biztos kezet ügyfeleink részére!

Rendelhető színek

Kérjen ajánlatot!