Bejárati ajtók – Braun-Árnyékolástechnika Kft.

Bejárati ajtók

Modernizálja otthonát még ma. Bejárati ajtók többféle kivitelben. Oldalunkon mindent megtalál! Széles választékkal várjuk.
braun_arnyekolastechnika_bejarati_ajto

Biztonságos

Funkcionális

Tisztántartható

Garanciás

Bejárati ajtók - Termékleírás

A műanyag ajtók két kiemelkedő előnnyel rendelkeznek a többi típushoz képest: az első a kiváló szigetelés, amely a hang és a hő esetén is igaz, a második az időtállóság, fenntarthatóság, sérülés esetén a panelek költséghatékony cseréje.

Ezekkel a tulajdonságokkal a Fukotherm panelek is rendelkeznek, amelyek korszerű, esztétikus választást jelentenek. 

Modernizálja otthonát még ma

Az ajtók lehetnek készültek különböző anyagokból, például fából, acélból, alumíniumból, műanyagból vagy akár üvegből is. A fa kivitelek hagyományosak és népszerűek, mivel természetes megjelenésük van, és számos stílusban és színben elérhetők. Az acélajtók rendkívül tartósak és biztonságosak, míg az alumíniumajtók könnyűek és karbantarthatók. Az üvegbevonatú fajták modern megjelenést kölcsönöznek az épületnek és átláthatóságot biztosítanak.

Az ajtók rendkívül fontosak a biztonság és a védelem szempontjából, és gyakran felszerelnek olyan zárakat és egyéb biztonsági funkciókat, mint például zárszerkezetek, biztonsági üvegezés vagy acél merevítések. Emellett a ezek az ajtók esztétikailag is jelentős szerepet játszanak, és a külső megjelenés és a belső tér stílusának harmonizálásában is segítenek.

Tapasztalt csapatunkkal Balatonalmádiban és 50 km-es vonzáskörzetében nyújtunk biztos kezet ügyfeleink részére!

braun_arnyekolastechnika_belteri_ajto_tipusok4

Rendelhető termékeink

Kérjen ajánlatot!