Napellenző – Braun-Árnyékolástechnika Kft.

Napellenző ponyva

Széles választék, elegáns, praktikus kivitel. Megbízhatő, erős és szép teraszfedés. Teljes védelem a csapadék ellen - Napellenző.
braun_arnyekolastechnika_napellenzo6

Tartósság

Ellenálló

Dekoratív

Funkcionális

Termékleírás

Ez az eszköz az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb kültéri árnyékoló abban az esetben, ha egy nagyobb felületet, így például egy kiülőt szeretnénk lefedni.

Napellenző -Termékfajták

Termékjellemzők

Könyökkaros: 7 méter x 3,5 méterig gyártatható

Függőleges: 3,5 x 4 méterig gyártatható

Kézi és elektromos / motoros vezérléssel is használhatóak valamint szél és fény érzékelővel is kombinálhatóak.
 

Nincs több kellemetlen napsugárzás

Egy olyan árnyékoló eszköz, amelyet általában kültéri területeken, például teraszokon, erkélyeken vagy üzletek előtt használnak, hogy védelmet nyújtsanak a napfény és a hőség ellen. Ez az árnyékoló egy merev vagy hajlékony szerkezet, amely vászonból vagy más anyagból készült, és felfelé vagy lefelé húzható.

Az alapvető ponyva rendszerben a vászon egy felső rúdra van felfüggesztve, amely egy vagy több kinyúló szerkezetet támaszt alá. Amikor kihúzzák, a vászon kifeszül, és árnyékot nyújt az alatta lévő területnek. Az eszközök lehetnek fix vagy állítható dőlésszögűek, hogy alkalmazkodjanak az adott nap és időjárás viszonyaihoz.

Általában kiválóan védenek a túlzott napsugárzás, a hőség és a káros UV-sugarak ellen, így növelve a kültéri kényelmet és élvezetet. Emellett esztétikai funkciójuk is van, mivel javítják az épület megjelenését és vonzerejét.

Elérhetők különböző méretben, színben és stílusban, hogy illeszkedjenek az adott terület és környezet igényeihez és stílusához. Néhány modern kivitel akár motorral is vezérelhető, így könnyedén vezérelhető a felhúzás és leeresztés a kényelem érdekében.

braun_arnyekolastechnika_napellenzo_sarga

Tapasztalt csapatunkkal Balatonalmádiban és 50 km-es vonzáskörzetében nyújtunk biztos kezet ügyfeleink részére!

Rendelhető színek

Kérjen ajánlatot!