Redőny – Braun-Árnyékolástechnika Kft.

Redőny

Árnyékolás, biztonság, hosszú élettartam, hő és hangszigetelés, könnyen tisztán tartható Redőny.

braun_arnyekolastechnika_redony2

Biztonságos

Funkcionális

Tisztántartható

Garanciás

Redőny - Termékleírás

Prémium műanyag vagy alumínium redőnyök készletről. A közönség kedvenc motorral szerelt alumínium redőnyök méltán népszerűek, ráadásul különböző színben is elérhetőek. A mai napig legelterjedtebb változat.

Redőny - Termékfajták

Redőny - a jól bevált recept

Ez egy egy olyan árnyékoló eszköz, amelyet általában ablakok vagy üvegajtók előtt helyeznek el az árnyékolás és a biztonság növelése érdekében. Ezen eszközök lehetnek kültéri vagy beltéri kivitelűek, és általában fémlemezekből vagy műanyagból készülnek, amelyeket felfelé vagy lefelé lehet húzni, hogy szabályozzák a fény bejutását és a szobák hőmérsékletét.

A kültéri változatok, amelyeket gyakran alumíniumból készítenek, külsőleg vannak felszerelve az ablakok vagy ajtók elé, és lehúzhatók vagy felhúzhatók egy mechanikus vagy motoros rendszer segítségével. Ezek az árnyékolók kiválóan védik az ablakokat a napsugárzástól, a hőségtől, a hidegtől és az időjárási hatásoktól, és növelik az energiahatékonyságot és a biztonságot.

A beltéri redőnyök, amelyeket gyakran műanyagból vagy textilből készítenek, belsőleg vannak felszerelve az ablakokhoz, és lehúzhatók vagy felhúzhatók egy zsinór vagy egyéb mechanikus rendszer segítségével. Ezek a redőnyök általában inkább az árnyékolást és a szobák hangszigetelését szolgálják, és növelik a magánéletet a külső környezettel szemben.

A redőnyök népszerűek otthonokban, irodákban és üzletekben egyaránt, mivel hatékonyan szabályozzák a fényt és a hőt, valamint növelik a lakás vagy a munkahely biztonságát és kényelmét.

Tapasztalt csapatunkkal Balatonalmádiban és 50 km-es vonzáskörzetében nyújtunk biztos kezet ügyfeleink részére!

braun_arnyekolastechnika_redony_kreativ

Elérhető színpaletta

Kérjen ajánlatot!