Beltéri ajtók – Braun-Árnyékolástechnika Kft.

Beltéri ajtókk

Nyisson a stílusára. Beltéri ajtók többféle kivitelben. Oldalunkon mindent megtalál! Széles választékkal várjuk.
braun_arnyekolastechnika_belteri_ajto_tipusok2

Biztonságos

Funkcionális

Tisztántartható

Garanciás

Beltéri ajtók - Termékleírás

Magyar szabvány méretű dekorfóliás beltéri és bejárati ajtók. Biztonságos, prémium minőségű bejárati ajtók.

Az ajtólap papírrács erősített, MDF keretszerkezetű, három oldalt falcolt, dekorfóliás felület. A piacon egyedülállóan a függőleges élek lekerekítettek, élenkénti összekapcsolás nélkül. Az egyedi technológia a biztosíték arra, hogy az élek nem válnak vagy törnek le, ezáltal tovább maradnak szépek és újszerűek.

Beltéri ajtók - Termékfajták

Nyisson a stílusára

Ezek az ajtók különböző anyagokból készülhetnek, például fából, műanyagból, üvegből vagy fémekből. A faajtók hagyományos és népszerű választások, mivel sokféle fafajta és stílus közül lehet választani, így illeszkednek az adott tér díszítéséhez és stílusához. A műanyag ajtók általában könnyen karbantarthatók és tartósak, míg az üvegajtók elegáns megjelenést kölcsönöznek a térnek és lehetővé teszik a fény bejutását. A fémajtók pedig rendkívül tartósak és biztonságosak lehetnek.

Széles választékban elérhetők különböző méretekben, stílusokban és kivitelekben. Néhány ajtó sima felületű, míg mások díszített mintákkal vagy üvegbevonatokkal rendelkeznek. A felhúzó- vagy csúszóajtók praktikusak lehetnek, ha a helytakarékosság vagy a térhatékonyság fontos szempont. Fontos szempont a megfelelő ajtókivitel és méret kiválasztása, hogy megfeleljen az adott területnek és funkciónak, valamint harmonizáljon az épület belső dizájnával.

braun_arnyekolastechnika_belteri_minosegi_ajto

Tapasztalt csapatunkkal Balatonalmádiban és 50 km-es vonzáskörzetében nyújtunk biztos kezet ügyfeleink részére!

Rendelhető termékeink

Kérjen ajánlatot!