Szúnyoghálók – Braun-Árnyékolástechnika Kft.

Szúnyoghálók

A rovaroktól mentes otthon titka. A Szúnyoghálók széles körben alkalmazhatók, ahogy egyedi méretre szabhatók.

mmbraun_arnyekolastechnika_szunyoghalo_ablak5

Strapabíró

Funkcionális

Tisztántartható

Garanciás

Szúnyoghálók - Termékleírás

szúnyogháló manapság már egy igen alapvető eszköznek számít, ami nélkül szinte elképzelhetetlen a nyugodt élet.

A masszív szerkezet magas minőséget garantál.

Strapabíró és erős vázszerkezet biztosítja a hosszan tartó működést. Tökéletes választás akkor is, ha kutya- vagy  macskahálóval kérik a terméket. A téli időszakra könnyen leakasztható, ezért nem nehéz eltárolni.

A tolóajtó működtetése a beépített görgőknek köszönhetően könnyű és egyszerű. Egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben is kérhető. A keretnek köszönhetően a mágnescsíkkal záródó szúnyogháló ajtó tökéletes zárást biztosít. A rugós zsanérok miatt könnyedén csukódik az ajtó. Egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben is kérhető.

Szúnyoghálók - Termékfajták

Szúnyoghálók - Nincs több váratlan betolakodó

A szúnyogháló egy vékony, átlátszó háló, amelyet ablakokra, ajtókra vagy más nyílászárókra szerelnek fel annak érdekében, hogy megakadályozzák a rovarok, például szúnyogok, légyek vagy darazsak bejutását a lakásba vagy más helyiségekbe.

A szúnyogháló anyaga általában könnyű és tartós, gyakran műanyagból vagy üvegszálas anyagból készül. Ez a háló finom szövésű, ami lehetővé teszi a friss levegő áramlását, miközben megakadályozza a rovarok bejutását. A szúnyogháló felszerelhető mozgatható keretekre, amelyek lehetővé teszik az ablakok vagy ajtók nyitását és zárását anélkül, hogy eltávolítanák a hálót.

A szúnyogháló nagyon hasznos lehet, különösen nyáron vagy melegebb időszakokban, amikor a rovarok sokkal aktívabbak. Segít megvédeni a lakást vagy a kertet a bosszantó rovaroktól, miközben lehetővé teszi a friss levegő beáramlását és a természetes megvilágítást.

Ezenkívül a szúnyoghálók segítenek megvédeni a lakást a portól, pollenektől és más szennyeződésektől is, miközben hagyják, hogy a friss levegő szabadon áramoljon. Ezáltal kényelmesebbé és élvezhetőbbé teszik a lakótereket, anélkül hogy kompromisszumot kellene kötni a rovarok elleni védelemben.

braun_arnyekolastechnika_szunyoghalo

Tapasztalt csapatunkkal Balatonalmádiban és 50 km-es vonzáskörzetében nyújtunk biztos kezet ügyfeleink részére!

Mobil Szúnyoghálók

Oldalra húzható rolós szúnyogháló ajtó:

A rolós szúnyogháló oldalirányú húzással működtethető. Nagyobb szélességű erkélyajtók esetén a kétszárnyú megoldást javasoljuk!

Rolós alumínium mobil szúnyogháló:

Ablakoknál praktikus megoldás. Télen egyszerűen felengedhető a tokba a háló. A fix szúnyoghálóval szembeni nagy előnye a mozgathatóság.

Fix Szúnyoghálók

Fix alumínium peremes szúnyogháló:

Szerszám nélkül, egyszerűen fel és leszerelhető, a nyílászáró megfúrása nélkül. 100%-os védelmet nyújt nem csak a szúnyogok, hanem a bogarak ellen is.

Fix alumínium falcos szúnyogháló:

Az alumínium profil külső éle kefetömítéssel van ellátva, ez szorítja be az ablaknyílásba, így nincs szükség csavarozásra.

Fix keretes szúnyogháló:

A műanyag keret előnye, hogy a legkedvezőbb árú szúnyoghálónk. Kívülről  felcsavarozható. A legjobb megoldás, ha nincs igény rolós mozgatásra. Alumínium profilból is kérhető.

Kérjen ajánlatot!